ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΕΛΩΝ

Στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας μας, αποστείλαμε, σε αρκετά από τα μέλη μας, ένθετη επιστολή μέσω τς οποίας τους υπενθυμίζαμε την  συλλογική τους υποχρέωση να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους προκειμένου αφενός μεν οι ίδιοι να είναι καταστατικά ενήμεροι και αφετέρου η Ένωση να μπορεί να λειτουργεί απρόσκοπτα.

Η ενέργειά μας αυτή, έγινε διακριτικά και δεν είχε την πρόθεση να θίξει κανέναν, πολύ δε περισσότερο ιστορικά και ενεργά μέλη της Π.Ε.Α.Π.Σ. Στόχευε, απλά, στην εφαρμογή σχετικών αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων και στην εκκαθάριση του Μητρώου Μελών καθώς και τις λίστας αποδεκτών της εφημερίδας μας.

Είναι αλήθεια ότι ο πολύ μεγάλος αριθμός μελών (περί τις 3.000) ο οποίος είναι καταγεγραμμένος στις δύο παραπάνω λίστες, δεν αντιστοιχεί σήμερα επακριβώς με την επικρατούσα κατάσταση, αφού, μέχρι πρότινος, δεν ενημερώνονταν σωστά και τακτικά το Μητρώο Μελών. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα κάποιοι συνάδελφοι που έχουν αποδημήσει εις Κύριον να τους αποστέλεται εφημερίδα (και παράλληλα να παρουσιάζονται Ταμειακά ανημέρωτοι) και κάποιοι άλλοι ,λόγω ελλειπών στοιχείων αλληλογραφίας, να μην λαμβάνουν την εφημερίδα.

Επίσης, πιθανά η επιστολή να έφτασε στα χέρια και κάποιων (ελάχιστων) συναδέλφων που δεν όφειλαν συνδρομές (τουλάχιστον των δύο τελευταίων ετών). Αυτό συνέβη λόγω του ελλειπούς αρχείου που προαναφέραμε και θα παρακαλούσαμε να μας κρίνετε με επιείκεια, γιατί δεν έγινε από πρόθεση.

Άλλωστε με ένα απλό τηλεφώνημα, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των γραφείων (Τρίτη και Πέμπτη 10-12), μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να μάθει εάν οφείλει συνδρομές κι αν τα ατομικά του στοιχεία είναι ελλειπή!

Πρόσφατα, μετά από κοπιαστική και χρονοβόρα δουλειά, εγκαταστήσαμε ένα σύγχρονο και λειτουργικό ηλεκτρονικό (συγκεντρωτικό) Γενικό Αρχείο Μελών της Π.Ε.Α.Π.Σ., το οποία θα είναι ο καθρέφτης της Ένωσής μας και ανά πάσα στιγμή θα έχουμε εικόνα για κάθε τι που αφορά τα μέλη μας.

Αυτό θα βοηθήσει ,τόσο το παρόν διοικητικό συμβούλιο όσο και τα μελλοντικά, πέραν των άλλων, να έχουν καλύτερη και γρηγορώτερη επαφή με τους συναδέλφους ανά την Ελλάδα και να αντλούν τα στοιχεία που χρειάζονται κάθε φορά.

Για να λειτουργήσει, όμως, θετικά το Αρχείο αυτό χρειάζεται η συμμετοχή και επαγρύπνηση ΟΛΩΝ! Κάθε μέλος της Π.Ε.Α.Π.Σ. θα πρέπει να γνωστοποιεί στην Ένωση κάθε αλλαγή των στοιχείων του, και κυρίως της διεύθυνσης και του κινητού του τηλεφώνου!

Επίσης, είναι απαραίτητη η γνωστοποίση στην Π.Ε.Α.Π.Σ. του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) καθώς και του Ατομικού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) του κάθε μέλους.

Σας παρακαλούμε, λοιπόν, όσα μέλη μας θα ‘ενοχλούνται’ , στο μέλλον, τηλεφωνικά από την συνεργάτιδα της Ένωσης κ.Τζένη Ξυδιά, να μη διστάζουν να της γνωστοποιούν τα παραπάνω στοιχεία, τα οποία είναι απαραίτητα (και υποχρεωτικά από τη νομοθεσία) να υπάρχουν στο Μητρώο Μελών. Εξυπακούεται πως η Π.Ε.Α.Π.Σ. δεσμεύεται για την τήρηση του απορρήτου των ατομικών στοιχείων του κάθε μέλους, όπως ορίζει ο νόμος.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την πολύτιμη βοήθειά σας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυρ/κού Σώματος

Μοιραστείτε το ή τυπώστε το!Share on Facebook
Facebook
Print this page
Print