ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε.Α.Π.Σ.

Η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, αφουγκραζόμενη τις σύγχρονες ανάγκες επικοινωνίας που προκύπτουν (ιδιαίτερα για τους ηλικιωμένους), στην εποχή του διαδικτύου και της παγκοσμιοποίησης, διοργανώνει δωρεάν μαθήματα Αγγλικής γλώσσας για τα μέλη της.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται, κάθε Τρίτη, 10:00’-11:30’ το πρωί, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Ένωσής μας (Πατησίων 5 – Ομόνοια), αρχής γενομένης από την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 και θα ολοκληρωθούν περί τα μέσα Απρίλη του τρέχοντος έτους!

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όσους έχουν μηδενική ή ελάχιστη γνώση Αγγλικών και θα εστιάζουν στο να αναπτύξουν, όσο είναι δυνατόν, τις προφορικές ικανότητες των συμμετεχόντων.

Η ύλη των μαθημάτων θα περιστρέφεται σε συνθήκες που μπορεί να συναντήσουν οι συμμετέχοντες και στις οποίες θα χρειαστεί να μιλήσουν στα Αγγλικά (οδηγίες/πληροφορίες σε τουρίστες, χρήση Αγγλικής γλώσσας σε εστιατόρια/καταστήματα/αεροδρόμια/σταθμούς μέσων μεταφοράς, σε ταξίδια αναψυχής ή επίσκεψης σε συγγενικά/φιλικά πρόσωπα στο εξωτερικό, ανάγνωση φυλλαδιών/ανακοινώσεων, συζήτηση με συναδέλφους απόστρατους του εξωτερικού, κλπ.)
Οι συμμετέχοντες δεν θα χρειαστεί να αγοράσουν κάποιο υλικό/βιβλίο ούτε θα έχουν να κάνουν εργασίες για το επόμενο μάθημα. Θα παρέχονται κάποιες φωτοτυπίες και το μάθημα θα εστιάζει σε διαλόγους και προφορικές ασκήσεις.
Τα μαθήματα θα παρέχονται δωρεάν από την εθελόντρια πυροσβέστρια, Μαρία Μπίτρα, την οποία το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί, για την ευγενική της πρωτοβουλία και προσφορά.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες, καλέστε τον Πρόεδρο της Ένωσης, Κώστα Γιαννάκο, τηλ. 697 4045 719.