ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ

10-02-2020,Ω/18:30΄

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατόβραδο η μουσική εκδήλωση της Ένωσής μας στο κέντρο “ΧΑΛΚΙΑΣ PALACE” στην Αθήνα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στη σκηνή, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Παρά το γεγονός της απουσίας του δεξιοτέχνη του καλαρίνου και της δημοτικής μας παράδοσης Πετρολούκα Χαλκιά για κάποια έκτακτη εμφάνισή του, δικοί μας τραγουδιστές και μουσικοί  και συγκεκριμένα ο συνάδελφος και Νίκος Καραλής  και τα καταπληκτικά παιδιά της μουσικής μπάντας του Σώματός μας, μας ψυχαγώγησαν με παραδοσιακά και  λαϊκά  τραγούδια που ξεσήκωσαν τους καλεσμένους μας σε ένα χορό που κράτησε μέχρι αργά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

Η λαχειοφόρος αγορά με κάθε λογής δώρα εξαντλήθηκε με μιας.Το κρασί έρρεε άφθονο και οι παρέες χόρευαν ασταμάτητα συνοδευόμενες από τους μαγευτικούς ήχους της μουσικής και τις εξαίσιες λαϊκές φωνές των τραγουδιστών. Το μικρόφωνο πήραν και οι συνάδελφοί μας Γιάννης Τσαρτσάλης και Θανάσης Σάξιώνης για να πουν κάποια τραγούδια και να δώσουν και αυτοί από την καρδιά τους την “καλησπέρα” τους στους συνάδελφούς τους με τις παρέες τους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, άτομα παίζουν μουσικά όργανα και άτομα στη σκηνή

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στη σκηνή και άτομα στέκονται

Τα έσοδα από την εκδήλωση αυτή θα διατεθούν στη Στέγη Πυροσβεστικού Πολιτισμού. Η επιτυχία της εκδήλωσης αυτής μας δίνει τη δύναμη για να συνεχίσουμε σε όλους του τομείς τη δράση της Ένωσής μας από τη ψυχαγωγία, τον πολιτισμό μέχρι και τη διεκδίκηση της προστασίας της υγείας και των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών μας δικαιωμάτων.

Δημοσιεύτηκε από Θεοδόσης Σιαφάκας στις Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020

Δημοσιεύτηκε από Θεοδόσης Σιαφάκας στις Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020

 

Μοιραστείτε το ή τυπώστε το!Share on Facebook
Facebook
Print this page
Print